Sleutelspecialist van Drachten

Gekleurde sleutelsOok als sleutelspecialist heeft schoenmakerij Stavast zijn sporen al ruim verdiend. De meeste sleutels kunnen onmiddellijk worden gemaakt. Voor sleutels die wij niet kunnen maken geven wij u een passend advies.

Wij hebben meer dan 10.000 sleutels op voorraad, o.a. huissleutels, brievenbussleutels, fietssleutels, caravansleutels, motorsleutels en autosleutels. Ook sleutels met veiligheidscertificaat zijn bij ons te bestellen.

Voor sleutelaccessoires bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben ze in allerlei soorten: sleutelringen, sleutellabels, houten sleutelhangers, autosleutelhangers en nog veel meer.

Transpondersleutelservice

Sinds 1995 is er de transpondersleutel, voor auto’s met startonderbreker. Deze sleutel, met chip, is electronisch gecodeerd. Kopiëren van deze transpondersleutel is, zonder speciale voorziening, niet meer mogelijk. Het signaal dat de chip afgeeft naar de startmotor tijdens het starten is voorwaarde om te kunnen starten. Zonder de transponder in de sleutel, kan je de deuren openen en het contactslot draaien, maar de auto zal niet starten omdat de startmotor geen signaal ontvangt.

Wij als sleutelspecialist kunnen voor u nieuwe autosleutels met transponder kopiëren.

Autosleutelcheck

Ook voor autosleutels van de sleutelspecialistWij werken met de modernste apparatuur om uw transponder te programmeren en uw sleutel te kopiëren. Helaas kunnen wij niet alle transponders programmeren, dit hangt af van de auto waarbij de merk, type en bouwjaar.

Wilt u weten of wij uw autosleutel kunnen maken, kom dan met uw auto naar onze winkel. Wij checken of uw sleutel kan worden gemaakt en maken we uw sleutel klaar terwijl u wacht.

Zorg voor een reservesleutel

Sleutels kwijtraken komt vaak voor. Bij tweedehandsaankoop krijgt u vaak geen reserve-autosleutel. Het is zeer riskant zijn als u maar één autosleutel hebt. Als de laatste sleutel weg is, is het organiseren van nieuwe sleutels kostbaar en lastig. Speel op safe en zorg dat u altijd veilig bent met reservesleutels.

Wacht niet al te lang als u een nieuwe sleutel nodig hebt. Zoeken naar een verloren sleutel duurt lang en geeft veel onrust.