Middelen voor uw schoenonderhoud

Middelen voor schoenonderhoudSchoencrème

Schoencrème is belangrijk voor uw schoenonderhoud. Uiteraard geldt dit ook voor laarzen. Het beschermt en voedt het leer waardoor het soepel blijft. Dit komt doordat er bijenwas en lanoline in crème is gebracht waardoor de poets niet snel zal uitdrogen.

Schoencreme is ook te verkrijgbaar met kleurstof waardoor kale neuzen direct weer op kleur zijn.

Suède en Nubuck

Voor suède en nubuck hebben we respectievelijk een kopercombinatie borstel en een nubuckblok. Daarnaast bestaat er ook een verf die voor beide geschikt is om een andere kleur te verven.

Anti Rain spuitbus

Anti Rain brengt een soort van siliconenlaag aan op leer, suède, nubuck, textiel of combinaties hiervan zodat het beschermd is tegen vuil en regen.

Schoenlepels 

Wij hebben schoenlepels van diverse lengtes te beginnen bij 15 cm, 40cm en 50 cm deze lengtes kunnen van belang zijn als u diep moet bukken om uw schoenen aan te trekken.

Schoenspanner

Belangrijk is het gebruik van een goed passende spanner. Een spanner die de schoen weer in zijn oorspronkelijke vorm duwt. Een houten spanner is de beste keus omdat hout het vocht absorbeert. Let erop dat een schoenspanner ook de hiel verstevigt.

Steunzolen

Rugklachten kunnen ontstaan door verkeerd schoeisel. Om rugklachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen zijn steunzolen wellicht de oplossing. Bijvoorbeeld, heeft u pijn onder de bal van de voet, dan wordt door middel van een steunzool de bal van uw voet opgelicht, waardoor de druk opgeheven wordt. Daarnaast corrigeert de steunzool ook de stand van de gehele voet waardoor de ruggenwervel ook in een rechte lijn komt te staan. Wij zijn dealer van MYSOLE inlegzolen.