Meteen naar de inhoud

Naamborden

Met persoonlijke, originele en gegraveerde naamborden van Schoenmakerij Stavast geeft u uw huis, appartement, flat of bedrijf een leuke, uitnodigende “finishing touch”. U laat duidelijk zien wie er woont of werkt. De stijl van uw eigen naamplaat zegt direct iets over wie u bent.

Niet duur, wel goed
Hoewel de naambord van Schoenmakerij Stavast exclusief voor u worden vervaardigt, zal de investering u meer dan meevallen. Voor relatief weinig geld ontvangt u dit leuk hoogwaardig, persoonlijk en origineel product dat zijn waarde jaar na jaar zal bewijzen. U kunt kiezen uit iedere denkbare stijl naamplaten.

Voor het volledig overzicht en bestellen kunt u hieronder een keuze maken. Nadat uw naambord is besteld ligt deze binnen enkele dagen bij ons in de winkel. Voor bepaalde types is de levertermijn iets langer. Zodra uw naambord binnen is nemen wij contact met u op. U kunt uw persoonlijke naambord dan bij ons in de winkel afhalen en afrekenen.

Leuk om te krijgen, leuk om te geven
Een persoonlijk naambord is leuk en ook waardevol als geschenk voor uzelf, uw gezin, maar ook als attentie voor vrienden, collega’s en verdere familie. De keuze is heel groot, variatie in materiaal, kleur en vormgeving tekstopmaak en tekstkleur. Altijd uniek!

Volg deze link om uw eigen naambord te ontwerpen!