Riemen

Schoenmakerij en sleutelspecialist Stavast te Drachten is, naast schoen- en tasreparaties, ook het adres voor broekriemen. In de rekken hangt het grootste assortiment van het Drachtster centrum.

Tegenwoordig is de riem meer dan alleen een broekophouder. Het is ook een accessoire dat je outfit kan completeren. Bij riemen is functionaliteit alleen niet meer bepalend. Natuurlijk moet een riem functioneel zijn, echter vandaag de dag staat een riem ook voor een modieuze, trendy uitstraling. Ons assortiment riemen is dan ook zeer ruim met volop keuze uit verschillende materialen, kleuren en breedtes.

Bij de aankoop van een riem dient u goed te letten op de riemlengte. Riemen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Een korte riem is uiteraard niet goed, maar ook te lang is niet prettig. Schoenmakerij Stavast maakt uw riemen voor u op maat. Gratis.

De gesp vormt het belangrijkste onderdeel van de riem. Sommige riemen hebben een relatief grote gesp, met bijvoorbeeld het merklogo er op of een fraaie versiering. Dergelijke gespen kunnen echte blikvangers zijn. Het is dan ook verstandig goed te kijken of de gesp past bij de outfit waar je de riem bij wilt gaan dragen.

De gesp is ook bepalend voor het op maat kunnen maken. Laat u goed voorlichten. Schoenmakerij Stavast kan u van dienst zijn.